L'heraldica es la ciencia del blaso. L'heraldica es va desenvolupar durant l'edat mitjana a tot Europa fins ara.

diumenge, 16 de setembre del 2012

Setembre











Setembre es lustra per el raïm. Cinc persones recullen raïms mentre que un home i una dona, pel que sembla embarassada, descans. Les agrupacions es col · loquen en cistelles que després es buidaven en cistelles muntades en mules. Aquestes campanes són ells mateixos objecte de dúmping en els tancs carregats en carretes tirades per bous [c 21].




El segon pla està enterament ocupada pel castell de Saumur, a la regió vinícola d'Anjou ja en aquell moment. Les torres estan coronades amb penells lliris. En els seus voltants, una gossa està representat amb una barra central i l'enreixat de la paret. Era el lloc habitual de tornejos [c 21].



Tothom està d'acord en distingir dues mans en aquesta il · luminació: un en l'etapa de collita, i l'altre al castell i els seus voltants. Long, el castell ha estat atribuït als germans Limbourg, Paul i especialment per Meiss. No obstant això, entre 1410 i 1416, l'amo del castell era Lluís II d'Anjou, duc de Borgonya aliat de Juan Sense Por el 1410 com promesa seu fill gran, Lluís III d'Anjou, una de les filles d'aquest últim . Per tant, en oposició al partit del rei de França, el duc de Berry. L'estil d'aquesta secció és el pintor de miniatures i no pensar en 1440, Barthélemy d'Eyck. Aquesta hipòtesi es veu confirmada pel fet que el castell va pertànyer a Renato d'Anjou, germà de Lluís II i mecenes de l'artista. Quant a la part inferior, que podria haver estat produït per Jean Colombe o taller [

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada