L'heraldica es la ciencia del blaso. L'heraldica es va desenvolupar durant l'edat mitjana a tot Europa fins ara.

dimecres, 8 de maig del 2013

Maig

Aquest mes es lustra amb la cavalcada tradicional maig 1: els joves van a cavall, precedit d'trompetistes. Ells van al bosc a buscar branques que se centren en el cap o al coll. En aquesta ocasió, les dames porten un vestit verd llarg, ja que aquest és el cas de tres d'ells. Diversos personatges tenen fulles als cabells: són efectes beneficiosos llest, diversos llibres assessoren amb barrets amb flors "per enfortir el cap" 23.
Es van formular propostes per a la identificació dels personatges: després de Gazelles podia veure a Joan I de Borbó en el genet que vesteix una túnica negre vermell i blanc, ia les dones en la gran tocat blanc que es veu , la seva tercera esposa Mary Berry, filla del duc de Berry. Però Patricia Stirnemann, el personatge blau davant d'ell, portant la corona de fullatge que seria nuvi Jean de Borbó, vestit com en la participació en miniatura del mes d'abril, es representa amb motiu de seu matrimoni amb Maria Berry21. Segons Millard Meiss, caràcters d'identificació es confirma per la presència dels cavalls de l'arnès, or circumda set discos petits, l'emblema de la Casa de Borbó. Una altra clau està en la insígnia portada pels heralds, que és similar a l'emblema de l'Ordre de l'Escut d'Or, fundada per Louis II de Borbó a 1367, encara que trobem molt poca representació després de 137.024.
La construcció del fons conduir a interpretacions divergents. Segons Edmond Morand25, seria el palau ducal de Riom, propietat del duc de Berry, qui ho va fer reconstruir. No obstant això, la disposició dels edificis ha estat canviat. Segons Saint-Jean Bourdin, que seria l'entrada a Riom Bernard d'Armagnac lliurar a la seva filla, feliç, el seu nòvio Carlos d'Orleans, en presència del duc de Berry, abans del casament, que va tenir lloc al maig 1411. Segons Papertiant26, seria més aviat al Palais de la Cité a París Châtelet esquerra, la Conciergerie i la Torre del Rellotge. Aquest punt de vista es recorda l'escena del casament de Joan de Borbó i Maria de Berry. En 1410, Joan de Borbó va tenir accés a la corona ducal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada