L'heraldica es la ciencia del blaso. L'heraldica es va desenvolupar durant l'edat mitjana a tot Europa fins ara.

diumenge, 10 de març del 2013

Mes Març





Aquest quadre representa una escena de treball agrícola. En primer pla, un pagès llaura un camp de gra amb una arada de pales i àgil amb dues rodes, tirat per dos bous, l'home el líder amb una llarga vareta. Els viticultors podar la vinya en un corral i es va anar fins a terra amb una aixada per airejar el sòl: són les primeres formes de vigne19. A la dreta, un home mira la borsa, suposadament per dibuixar a partir de llavors llavors es sembren. Finalment, en el fons, un pastor porta el gos que guarda el seu troupeauc 15.




En el fons apareix el castell de Lusignan (Poitou), propietat del duc de Berry, qui va fer actualització. A la dreta de la imatge, per sobre de les torres de Poitiers, un drac alat que representa la fada Melusina. En 1392, Jean d'Arras compost per Jean de Berry Noble història de Lusignan, també anomenat Roman de Mélusine, en què narra la història dels avantpassats imaginaris de fades de la Duke. Segons la llegenda, Melusina va donar origen a la tradició de Lusignan va ser el constructor de la fortalesa. Esposa Raymondin de Lusignan, li va prometre riquesa i la felicitat, a condició que mai veu el dissabte, quan el seu cos pren l'aparença d'un drac. Un dia Raymondin trenca el pacte i observa la seva dona al bany. La fada després va fugir, prenent la forma d'un dragonc 15.



D'acord a Meiss, Paul Limburg és l'autor de la miniatura, probablement editat per un membre del taller de Jean Colombe, especialment en la part inferior, en l'arada. Luciano Bellosi a aquest temps última escena de 1440, que permet assignar Barthélemy Eyck20.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada